dilluns, 9 de maig del 2011

Trobada d'ADF de l'Anoia. Dissabte 14 de maig de 2011.



El proper dissabte 14 de maig la Federació d'ADF de l'Anoia organitza la seva Trobada comarcal, aquest any ens ha sigut concedida al municipi del Bruc en la qual hi estan convidades les 28 ADF de l'Anoia així com també, les ADF i federacions d'ADF veïnes, autoritats de la comarca, Bombers de la Generalitat, Agents Rurals, Mossos d'Esquadra i empreses del sector.
Com ja és habitual s'aprofitarà la Trobada per realitzar l'Assemblea general de la Federació en la que participaran només les ADF de l'Anoia. En aquesta, la federació donarà compte a les ADF de la situació econòmica de l'entitat i exposarà les feines i tasques realitzades durant l'any 2010.
Un cop acabada l'Assemblea, hi haurà una petita exposició del projecte “Guardabosc de Montserrat (pastura amb vaques per a manteniment del combustible i prevenció d'incendis)” que compta amb el suport de l'obra social de Catalunya Caixa.
Tot seguit hi haurà un esmorzar a la Vinya Nova (El Bruc) i a continuació és realitzarà una gimcana de cartografia i orientació en la que poden participar per equips les diferents ADF. En aquesta gimcana es posaran en pràctica els coneixements de cartografia, orientació, transmissions i tasques d'una ADF. Consistirà en localitzar 5 punts mitjançant l'ús de cartografia facilitada per l'organització i en cadascun d'aquests és desenvoluparà una prova d'aptituds.
La trobada està organitzada per la Federació d'ADF de l'Anoia conjuntament amb l'ADF del Bruc i amb la col·laboració de l'Ajuntament del Bruc, Diputació de Barcelona, Consell Comarcal de l'Anoia, Catalunya Caixa, Maquinària Lliró, Excavacions i Muntatges Palomas i la Vinya Nova.
L'horari aproximat dels actes és el següent:
  • 8:30 hores: Assemblea General (Només ADF de l'Anoia)
  • 9:30 hores: Explicació projecte “Guardabosc de Montserrat(pastura amb vaques per a manteniment i prevenció d'incendis)”
  • 10:00 hores : Esmorzar a la Vinya Nova
  • 11:00 hores: Gimcana de Cartografia i Orientació
És prega confirmar l'assistència abans del dijous dia 12 de maig a les 15:00 hores al telèfon 938017582 o a l'adreça electrònica incendis@anoia.cat



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada