dilluns, 23 de maig del 2011

Èxit de participació a la Trobada d'ADF de l'Anoia
La Federació d'ADF de l'Anoia va celebrar el passat dissabte 14 de maig al municipi del Bruc la Trobada d'ADF de l'Anoia. Els actes van consistir en una explicació del projecte “Guardabosc de Montserrat (pastura amb vaques per a manteniment i prevenció d'incendis)” de l'obra social de Catalunya Caixa, un esmorzar popular a la Vinya Nova i finalment una gimcana de cartografia i orientació per equips, per diferents paratges del municipi del Bruc, sota de la muntanya de Montserrat, al voltant de la Vinya Nova. La gimcana, consistia en localitzar 5 punts sobre un plànol i en cadascun d'aquests realitzar una petita prova amb material de les ADF.
La classificació final de la gimcana per equips va ser la següent:

Equip Puntuació
1 Unimog Anoia 23,5
2 ADF Tous 22
3 ADF Masquefa2 21,5
4 ADF Vallbona 21
5 ADF Piera 16
6 ADF Masquefa1 14

L'equip guanyador va rebre uns Buff ignífugs homologats com a EPI's de la Federació d'ADF de l'Anoia.
La trobada va ser tot un èxit de participació amb més de 100 persones. A més de les ADF de la comarca de l'Anoia també van assistir les ADF de les comarques veïnes, autoritats, Bombers de la Generalitat, Agents Rurals, Mossos d'Esquadra i empreses del sector.
L'organització dels actes va ser duta a terme per la Federació d'ADF de l'Anoia i l'ADF del Bruc amb la col·laboració de l'obra social de Catalunya Caixa, l'ajuntament del Bruc, Diputació de Barcelona, Consell Comarcal de l'Anoia, restaurant la Vinya Nova, Insda Material Agroforestal, Maquinària Lliró i Excavacions Palomas.

Podeu consultar les fotografies de la Trobada aquí:
https://picasaweb.google.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada