diumenge, 27 de novembre del 2011

L'ADF del Bruc guanya un dels Premis de prevenció d'incendis forestals 2011 de la Diputació de Barcelona


Aquest dissabte han estat lliurats els Premis de prevenció d’incendis forestals que cada any convoca la Diputació de Barcelona, aquest any ha aplegat més de 500 persones a Vilanova i la Geltrú. Enguany optaven als premis 14 candidatures.

El Premi Rossend Montané, a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 4.800 euros, ha estat per l'ADF del Bruc. L'accèssit de 1.800 euros ha correspost a l'ADF de Sant Salvador de Guardiola.

Pel que fa al premi Palestra a la millor organització, premiat també amb 4.800 euros, ha correspost a l'ADF de Puig de l'Àliga, formada pels municipis de Canyelles, Vilanova i la Geltrú, Castellet i la Gornal i Santa Margarida i els Monjos. L'accèssit d'aquest premi, dotat també amb 1.800 euros, ha correspost a l'ADF de Montseny Congost.

El Premi d'Honor Joaquim M. De Castellarnau, de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, ha recaigut a en Francesc Solé vinculat a l'ADF Rossend Montané d'Olèrdola i membre fundador de la Federació d'ADF's Penedès-Garraf.

L'acte de lliurament ha estat presidit pel president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, acompanyat per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i pel vicepresident tercer i diputat de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, Josep Llobet.
En el seu discurs de cloenda, Salvador Esteve ha fer balanç de la prevenció d'incendis forestals d'aquest estiu 2011, tot fent una valoració molt positiva de la campanya. Esteve ha remarcar que «tot i que els pressupostos són limitats, la Diputació de Barcelona mantindrà sense cap reducció per a l'any 2012 el pressupost que ja ha destinat aquest any 2011 per tal de donar suport als ajuntaments en l'àmbit de l'extinció d'incendis». 

Els Premis de Prevenció d'incendis forestals de la Diputació de Barcelona, que es lliuren des de 1997, pretenen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l'any les agrupacions de defensa forestal (ADF) amb el suport dels ajuntaments de la província.
En aquesta XV edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona es van presentar 14 candidatures. Al Premi Palestra hi optaven les ADF: Burriac, Llinars del Vallès, Lluçanès, Montseny Congost, Puig de l'Àliga, Puig Vicenç i Teià. I al Premi Rossend Montané hi concorrien les ADF: Alt Berguedà, Baix Berguedà, El Bruc, Montesmon, Quercus, Sant Salvador de Guardiola i Teià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada