diumenge, 20 de maig del 2012

Gran èxit en la Trobada d'ADF de l'Anoia a Argençola

La jornada de germanor es va iniciar amb l'Assemblea general de la Federació, en la qual, l'entitat passa comptes a les ADF federades dels balanços comptables de l'exercici del 2011 així com de les activitats realitzades el 2011 i la previsió dels convenis, cursos i activitats pel 2012.
Finalitzada l'Assemblea es va oferir als assistents un esmorzar que va preparar l'ADF d'Argençola.
Tot seguit, l'empresa Iniciatives Forestals d'Argençola va explicar la seva experiència en el món de la biomassa forestal i la producció d'estella forestal per alimentar les calderes de biomassa del municipi i de la comarca. L'estella forestal s'extreu dels boscos del municipi d'Argençola per després comercialitzar-la. La xerrada va finalitzar amb una visita a la caldera de biomassa instal·lada a l'ajuntament d'Argençola.
Aquest any es va rebre la visita de la gent del Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya que van desplaçar fins el lloc el seu vehicle de punt de trànsit. Aquest, en cas d'incendi forestal, es situa en el centre de comandament avançat per tal de coordinar les ADF i canalitzar les sol·licituds dels Bombers per tal de millorar la gestió de l'emergència i la coordinació dels diferents cossos i efectius presents en l'incendi.
També es va comptar amb la presència de diferents empreses del sector que van tenir exposats diferents productes relacionats amb les ADF i els treballs forestals.

La jornada és va iniciar a les 9:00 del matí i va finalitzar a les 13:00 hores. Hi van participar prop d'un centenar de voluntaris. Les ADF participants van ser: ADF Argençola, ADF El Bruc, ADF Castellfollit de Riubregós, ADF Castellolí, ADF Jorba, ADF La Llacuna, ADF Masquefa, ADF Òdena, ADF Piera, ADF Rubió, ADF Sant Martí de Tous, ADF Santa Maria de Miralles, ADF Vallbona d'Anoia i ADF l'Espluga de Francolí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada